Meld u nu aan!

Schrijf u nu in voor één van onze opleidingen of trainingen

Klik hier om u in te schrijven

Voor deskundig advies

Bel 0318 - 58 43 43
Mail info@voaa.nl
Aanvraag informatie
Maatwerk advies

Incompany en maatwerk

VOAA verzorgt voor organisaties ook incompany en maatwerk opleidingen en trainingen.
Voor al uw vragen over incompany en maatwerk trajecten of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs:

Telefoonnummer 0318 -58 43 43
Laat ons contact met u opnemen
Vraag per e-mail info@voaa.nl.

Op uw organisatie toegespitst

Op basis van een zorgvuldige intake van uw situatie komen we tot een maatwerk programma, zodat getraind kan worden binnen de eigen praktijk, cultuur en ervaringen.. De leerdoelen, werkwijze en het materiaal sluit optimaal aan op uw wensen. Voorbeelden en cases uit uw eigen praktijk zijn een belangrijk onderdeel in de opleiding of training. Hierdoor staat het leren “ vanuit de praktijk” centraal.

Vergroten van draagvlak en motivatie

Tijdens de opleiding of training stimuleert de trainer de deelnemers om de opgedane kennis en vaardigheden ook na de opleiding en training blijvend toe te passen. Tijdens de opleiding of training vindt terugkoppeling hierover plaats aan de hand van praktijkcases en oefeningen. Doordat uw medewerkers samen deelnemen aan deze opleiding of training ontwikkelen ze zich tegelijkertijd en dat stimuleert de samenwerking en teambuilding.

Professionele trainers

De trainers is specialist op het vakgebied en sluit derhalve goed aan op uw bedrijf. Naast de didactische vaardigheden beschikt de trainer ook over voldoende werkervaring binnen het betreffende vakgebied, waardoor voorbeelden uit uw praktijk met de juiste insteek kunnen worden behandeld en uitgewerkt.

Opleiden in uw eigen omgeving

Doordat we opleiden binnen uw bedrijfslocatie bespaart u reistijd en reiskosten.

Investeringsvoordeel

Incompany opleidingen en trainingen bieden aantrekkelijke investeringsvoordelen. VOAA werkt met een vast dag(deel) tarief. Dit is veelal minder dan de investering van een open opleiding of training voor meerdere deelnemers uit dezelfde organisatie.

Klik hier om voorbeelden van incompany en maatwerk trajecten te bekijken.

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?