Meld u nu aan!

Schrijf u nu in voor één van onze opleidingen of trainingen

Klik hier om u in te schrijven

Voor deskundig advies

Bel 0318 - 58 43 43
Mail info@voaa.nl
Aanvraag informatie
Maatwerk advies

Erkende kwaliteit

VOAA is al sinds 1989 de solide partner voor opleidingen en trainingen op het gebied van procesoptimalisatie voor praktijk.

‘Een prima balans tussen theorie en praktijkopdrachten.’ ‘De leerstof sloot goed aan op mijn werksituatie.’ ‘De samenwerking in cases leidde tot waardevolle discussies met medecursisten.’ Het zijn zomaar wat ervaringen van deelnemers aan onze opleidingen. Toch slaan ze de spijker op hun kop. VOAA levert opleidingen die werken. Ze sluiten aan bij persoonlijke ambities en stimuleren zo de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties.

VOAA is specialist in bedrijfskundige opleidingen, met de focus op procesoptimalisatie. Hoe gevarieerd onze opleidingen ook zijn, ze voldoen altijd aan onze basiscriteria voor kwaliteit, resultaat en persoonlijke aandacht. Deze onderdelen staan centraal in alles wat we doen, zowel voor, tijdens, als na het opleidingstraject.

Erkende kwaliteit van de VOAA opleidingen en trainingen.

Action based learning model

Onze leermethode is gebaseerd op actie- en praktijkgericht leren. Dat betekent dat de deelnemers zelf met de stof aan de slag gaan, individueel voor vragen worden gesteld en eigen oplossingen zoeken. Kennis, vaardigheden, inzicht en houding komen afwisselend en in onderlinge samenhang aan bod. We werken in een interactieve sfeer waarin we relevante praktijkervaringen met elkaar delen. Om het niveau en de actualiteit van de inhoud van de opleidingen te bewaken, onderhouden we nauwe contacten met branche- en beroepsverenigingen.

Diploma en getuigschrift

Voor de bedrijfskundige opleidingen en voor de opleidingen productieplanner en werkvoorbereider worden examens afgenomen door het Landelijk Examenbureau (LEBU). LEBU is een zelfstandig en onafhankelijk examen- en toetsingsinstituut, gespecialiseerd in verschillende vormen van examinering, toetsing en evaluatie van leer- en functioneringsprestaties.
De examens van LEBU kenmerken zich door een optimale aansluiting bij de praktijk waarvoor is opgeleidt.

Voor de theoretische en didactische onderbouwing van het studieprogramma VOA BA Bachelor Bedrijfskunde werkt VOAA samen met de Stichting Deeltijd Opleidingen. Deze samenwerking houdt tevens in, dat de opleiding Bachelor Bedrijfskunde met een officieel getuigschrift kan worden afgerond, zodat deelnemers na succesvolle voltooiing ook de bijbehorende officiële titel van bachelor kunnen voeren. De opleiding Bachelor Bedrijfskunde staat ingeschreven in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). De opleiding is door het Nederlands Vlaams Accreditatie Orgaan geaccrediteerd.

Mogelijkheden

We kunnen onze trainingen en opleidingen volledig afstemmen op uw specifieke situatie of u kunt zich inschrijven op ons reguliere aanbod. Concreet bieden we de keuze uit:

  • Open opleidingen en trainingen
  • Maatwerk – incompany opleidingen en trainingen
  • Individuele trainingen en coaching


We helpen u graag verder met een persoonlijk advies dat aansluit bij uw ambities en doelstellingen. U kunt contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 0318 58 43 43 of per mail info@voaa.nl.

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?